speel hier speel hier speel hier speel hier

Bingo

Iedereen is gek van bingo, het zorgt voor gezelligheid, het is eenvoudig en je kunt er prachtige prijzen mee winnen. In het verleden was dit spel voornamelijk erg populair bij de oudere generatie. Het bracht hen namelijk bij elkaar en er waren leuke prijzen te winnen, maar tegenwoordig wordt er ook veel om geld gespeeld. Wat er voor heeft gezorgd dat jongeren ook steeds meer het spel gaan spelen.

Hoe werkt bingo?

Om bingo te spelen dien je van te voren een of meerde bingo kaarten te kopen. Op deze bingokaarten staan een aantal tabellen waarmee gespeeld wordt. Deze tabel bestaat uit 5 horizontale en 5 verticale rijen met daarboven ieder een letter die samen het woord 'bingo spellen'. In deze tabel is het middelste vlak leeg waardoor je in je tabel 24 nummers hebt staan. Het spel wordt onder leiding van een presentator gespeeld. Deze trekt één voor één een bal uit de machine en roept deze om in de zaal. Staat dit getal op je kaart, dan streep je deze af. Je wint wanneer jij het woord bingo kan spellen. Dit kan dus zowel verticaal zijn als horizontaal. In sommige varianten kan een speler ook winnen wanneer deze een bepaald getal heeft gevormd, een bepaalde vorm of een bepaald patroon. Hoe groot deze symbolen moeten zijn wordt van te voren vastgesteld.

Speel bingo online!

Het bingospelenonline portaal kent verschillende voordelen. Een van deze voordelen is dat men 24 uur per dag terecht kan in een van de vele online bingo rooms. Daarnast is bingo spelen nog eenvoudiger dan in een offline bingo zaal. Dit komt doordat de computer alles voor de speler regelt. Het enige dat de speler hoeft te doen is een bingokaart aan te kopen. Ook het aantal bingokaarten dat men kan gebruiken per ronde is groter dan bij offline bingozalen, waardoor de kans dat men wint alleen maar groter is.